Този сайт използва временни бисквитки (cookies) за да подобри работата ви с него. Разбрах

WIN Expo 2019

2019.11.29

Херти ще предстрави своите продукти на осмото годишно издание на Wine Industry Expo- конференция и изложение. Събитието ще се проведе в Санта Роза, Калифорния на 5-ти декември 2019 г.
WIN Expo дава достъп на професионалисти от винопроизводството и винарската промишленост до повече от 300 доставчици на стоки и услуги за тази индустрия, които представят последните си иновативни постижения.
Изложителите ще имат възможност отново да учстват в програмата за експо сделки, която предлага на посетителите специални промоции за деня и до края на годината. Програмата ще се промотира предварително, за да може посетителите да планират покупките си преди изложението.
В допълнение към изложението ще се проведе еднодневна конференция с 12 образователни панела, в които експерти от индустрията ще представят нови тенденции и полезна информация за постигане на  успешна следваща година.
Херти ще участва в изложението за трета поредна година. Посетете нашия щанд номер 715 и използвайте промоционалния код HER715 за безплатна регистрация .