Този сайт използва временни бисквитки (cookies) и Google fonts за да подобри работата ви с него. Поради тов вашето IP ще бъде предоставено на трета страна. Разбрах

ProWein 2023

2023.02.27

ProWein

ProWein е водещ международен търговски панаир за вино и спиртни напитки, който се провежда в Дюселдорф, Германия всяка година през месец март от 1994 г. насам.
Организатор на търговското изложение е „Месе Дюселдорф“, което заедно с ProWein следва концепцията за предоставяне на международен преглед на виното.
На форума участват малки и големи винопроизводители от цял свят, които в продължение на три дни предоставят на гостите на панаира възможността да се докоснат до света на виното чрез дегустация, презентации и срещи. ProWein предлага идеалната платформа за професионални мрежи- от специални представления, работилници и майсторски класове до вдъхновения и откриване на иновации.
В ProWein ще намерите всичко това перфектно организирано на едно място!
В периода от 19.-21.03.2023 професионалисти и ценители на виното ще се срещнат отново в панаирния град, за да обменят опит и идеи.

Тази година Херти ще посрещне своите гости на щанд D51 в хале 5 и по традиция ще представи продукцията си на международния пазар.

Очакваме ви!

 sv12s.jpg