Този сайт използва временни бисквитки (cookies) за да подобри работата ви с него. Разбрах

Отново на училище с усмивка

2020.09.04

От 01.09.2020 г., Херти се включва в информационна кампания  BACK2SCHOOL with Business (Отново на училище с усмивка)  в помощ на родителите и  децата при подготовката им за учебната 2020-2021 г., в  условията на извънредна епидемична обстановка свързана с Covid-19.  Кампанията се организира от  UNICEF  в тясно сътрудничество със Световната здравна организация и Министерството на образованието и науката. Целта е да се предостави достъпна, полезна, актуална и достоверна информация, за да се чувстват родителите подкрепени в усилията си да балансират служебните задължения с отговорностите по обучението на децата, както и да  бъдат спокойни и в същото време отговорни, следвайки безопасно поведение и социална дистанция.

В рамките на кампанията до 30.09.2020 г., чрез електронна поща и чрез информационните табла в производствената база и офиса, ще се разпространят информационни материали. На 11.09.2020 г  ще се проведе и виртуална родителска среща с представители на  UNICEF  и Световната здравна организация, към която ще могат да се присъединят всички наши служители, които желаят и имат възможност да слушат и да задават въпроси. Ще бъде предоствен и запис на родителската среща за тези, които не могат да участват на живо.

Ръководството на Херти подготвя и малък подарък – тетрадка и химикал с логото на кампанията за децата- ученици на всички служители, които ще бъдат раздадени чрез ръководителите на участъци.

https://herti.bg/uploads/779/bulgarian.color-back-to-school.png