Този сайт използва временни бисквитки (cookies) и Google fonts за да подобри работата ви с него. Поради тов вашето IP ще бъде предоставено на трета страна. Разбрах

Професионална етика

Основна цел на ръководството на Херти е израждането на висок професионален морал, в който са заложени норми и ценности, допринасящи за постигане на общественозначими интереси , като съчетава и координира интересите на всички заинтересовани страни. Ние насърчаваме прилагането на етични бизнес практики и изграждането на честни и доверени бизнес отношения и спазваме основните принципи за пазарно поведение. Херти е коректен бизнес партньор, работодател и обществен деятел.

Като член на SEDEX Херти съблюдава добрите бизнес практики в цялата верига на доставки, прилага стандартите на Етичната търговска инцициатива (ETI) и насърчава своите доставчици да спазват етичните правилата за поведение.

Високите стандарти, отговорността ни към устойчиво развитие на обществото и принципите за почтеност в работата са заложени в приетия Етичния кодекс на Херти.

Етичен кодекс

Правила за поведение на доставчици