Този сайт използва временни бисквитки (cookies) и Google fonts за да подобри работата ви с него. Поради тов вашето IP ще бъде предоставено на трета страна. Разбрах

Безопасност и качество на продукта

Ние не приемаме компромиси с качеството, като използваме най-добрите суровини и прилагаме строг контрол по време на  целия производствен процес, с цел да се осигурят безопасни и висококачествени продукти. Освен при производството, опаковането, съхранението и разпределянето, продуктите се тестват в лаборатории, за да се гарантира, че имаме пълен контрол на тяхното качество и безопасност

Безопасността и качеството на нашите продукти представляват неоспорим принцип за всички нас. Те са основата на нашето съществуване и разширяване и за да ги гарантираме ние прилагаме  следните стандарти и системи:

  • Система за управление на безопасност на храните BRC-PPM

Ние прилагаме тази превантивна система, за да гарантираме хигиена и безопасност на капачките, които произвеждаме и разпространяваме, като се стремим да изключим или да намалим всеки потенциален риск за здравето на потребителя.

  • BRC IOP

Нашата компания е приела стандартите на BRC IOP в областта на хигиената и безопасността на продуктите. Всяка година се извършват одити  на всички наши производствени условия и  съоръжения от специализирана в областта сертифицираща организация, с цел да се гарантира спазването и прилагането на тези стандарти, в резултат на което нашите дейности се подобряват непрекъснато.


Ние спазваме  посочените по-горе стандарти и системи и редовно правим оценка на тяхната целесъобразност и ефективност.

Нашата цел е непрекъснато да подобряваме  продуктите и процесите и да гарантираме тяхното качество.