Този сайт използва временни бисквитки (cookies) и Google fonts за да подобри работата ви с него. Поради тов вашето IP ще бъде предоставено на трета страна. Разбрах

Фармация

Това е бързо развиващ се огромен пазар, за който са необходими многобройни видове разнообразни опаковки. За фармацевтичната индустрия Херти предлага основно пластмасови капачки PCO, алуминиеви капачки със специални уплътнители.

В продължение на години нашите специалисти от отдел развойна дейност работят в тясно сътрудничество с клиентите в тази индустрия на всяка стъпка от разработване на продукта, при подбора на материали, утвърждаване на дизайна, осигуряване на информация за химическа устойчивост и стерилизационна пригодност, като осигуряват консултации и необходимите сертификати за всеки етап на одобрение, изискван при медицинските и фармацевтични приложения.

Дългогодишното партньорство с големи български производители на лекарства ни помага да разбираме по-добре нуждите на индустрията и да подобрим обслужването на нашите клиенти.