Този сайт използва временни бисквитки (cookies) и Google fonts за да подобри работата ви с него. Поради тов вашето IP ще бъде предоставено на трета страна. Разбрах

Спиртни напитки

За високоалкохолните напитки Херти  предлага на своите клиенти широка гама от алуминиеви и композитни капачки за затваряне на бутилки с вместимост от 10 мл. до 4.54 литра.

Капачките с ЕПЕ улътнител, характерни за тази индустрия, осигуряват добра херметичност на бутилката и допринасят за атрактивния й търговски вид чрез различните възможности за декорация.

За защита на търговските марки и избягване на риска от фалшификации Херти предлага композитни капачки и алуминиеви капачки с дозатори, непозволяващи повторно пълнене на бутилките.

За целите на  алкохолната индустрия фирмата предлага различни видове уплътнители, както и въможности за офсетов печат, фолио печат, ембосинг и шевинг по желание  на клиента.

Херти има за  основна цел разработването на нови и подобряване на съществуващите продукти и гарантиране на постоянното им високо качество.